Nieuwe uitbaters

8 dec 2023

Als Petra straks vertrokken is, kan De Landing natuurlijk niet stil gaan staan. Er is een nieuw iemand nodig of in dit geval twee! Het horecateam van Scheldeoord heeft samen met deze twee mensen al wat dagen gedraait en zelfs zonder dat we dat zelf wisten zijn ze van de zomer al meerdere keren langsgekomen voor een drankje, hapje of ijsje, om alvast wat sfeer te proeven. We zijn heel erg blij dat ze Petra haar taak willen overnemen, gelukkkig zelfs!

Cor en Winanda, van harte welkom in het Scheldeoord horecateam!

Een woordje van de nieuwe uitbaters:

Wij stellen ons graag aan jullie voor, maar eerst willen we Petra, Robert en het horecateam bedanken voor het vertrouwen in ons. Petra is tot en met december onze rots in de br(L)anding en daar zijn we erg blij mee. Zowel De Landing als Eeterij Scheldo’s zijn mooie horecazaken die Petra met veel passie en liefde heeft gerund.

Wij zijn Cor en Winanda Witte en komen uit Terneuzen. We wonen daar met onze drie kinderen die de leeftijd hebben van 18, 17 en 16 jaar. Onze liefde voor elkaar begon in de horeca. We werkten beiden in de mosselen in Philippine en dromen sindsdien over onze eigen horecazaak. We zijn jong aan een gezin begonnen en hebben daardoor bewust andere keuzes gemaakt. Cor heeft 17 jaar gewerkt in de bakkerij en was daar al enkele jaren facilitair manager. Winanda werkte 17 jaar als kinderverpleegkundige. Onze kinderen slaan inmiddels hun eigen weg in en dat gaf ons perspectief om te kijken of we onze dromen waar kunnen maken. Gelukkig kwam deze mooie uitdaging op ons pad.

We hebben er veel zin in!

Tot van de zomer!

Cor en Winanda Witte

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.