Wintertijd

Vacature medewerker bediening

Scheldebrasserie de Landing, een gezellige brasserie, uniek gelegen direct aan de Westerschelde met het Scheldestrandje voor de deur. 

Onze gasten zijn heel divers. We ontvangen gasten van de camping maar ook fietsers, wandelaars, en dagrecreanten. Zonder de Covid maatregelen organiseren we daarnaast ook feestjes en partijen voor zowel zakelijk als particulier. 

Onze kracht is de ongedwongen en gezellige sfeer op een prachtige locatie. 

We zijn een vooruitstrevend bedrijf wat constant in ontwikkeling is en wil blijven om onze gastvrijheid en kwaliteit te kunnen waarborgen en verbeteren. 

Wie zoeken wij? 

Een persoon met een positieve instelling, die weet van aanpakken en vooral flexibel en stressbestendig is. Gastvrijheid en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel, jij draagt daar je steentje aan bij door het tonen van betrokkenheid, vrolijkheid en dienstbaarheid.

Wat bieden wij: 

Een gezellig en afwisselende baan met veel zelfstandigheid in een leuke en ongedwongen werksfeer. Het betreft in eerste instantie de periode: 1 april (indien geopend)  t/m oktober. Vaste dagen zijn bespreekbaar evenals het aantal uren. 

Maar: heb je bijvoorbeeld vroeger in de horeca gewerkt en zou je het leuk vinden om af en toe nog eens een dag(deel)  in de bediening staan of in te vallen? Wees dan ook vrij om te reageren, wij zijn flexibel! 

U kunt uw sollicitatie en CV voor 20 maart sturen naar: 

Scheldeoord Horeca
T.a.v. Petra de Reijger 
Landingsweg 1
4435 NR  Baarland

Of mailen naar: horeca@scheldeoord.nl 

www.facebook.com/DeLanding

https://scheldeoord.ardoer.com