Gezocht: Zelfstandig werkend kok bij de Landing

4 mrt 2021

Gezocht: Zelfstandig werkend kok bij de Landing

Wie zijn wij?
Scheldebrasserie de Landing, een gezellige brasserie, uniek gelegen direct aan de Westerschelde met het Scheldestrandje voor de deur. 

Onze gasten zijn heel divers. We ontvangen gasten van de camping maar ook fietsers, wandelaars, en dagrecreanten. Zonder de Covid maatregelen organiseren we daarnaast ook feestjes en partijen voor zowel zakelijk als particulier. 

Onze kracht is de ongedwongen en gezellige sfeer op een prachtige locatie. 

We zijn een vooruitstrevend bedrijf wat constant in ontwikkeling is en wil blijven om onze gastvrijheid en kwaliteit te kunnen waarborgen en verbeteren. 

Wie zoeken we? 

Een leuke collega die zelfstandig, sociaal en stressbestendig is. 

Samen met je collega run je de gehele keuken. Jullie regelen alles wat de keuken betreft: bereiden van de gerechten, Invulling van de kaart,  bestellingen, de dienstroosters, HACCP etc etc.

Belangrijk is dat je stressbestendig bent en overzicht kan houden bij drukte. Je bent creatief in het verzinnen van leuke gerechten (die passen bij ons bedrijf), je bent betrokken bij je werk  en je vindt het leuk om in en met een jong team te werken en sturing te geven in de keuken. 

Wat bieden we?

Een baan met veel vrijheid. We vormen een leuk team, we hebben korte lijnen  en houden van snel schakelen.  Stel jij je flexibel op? Dan doen wij dat ook! Tijdens de zomermaanden wordt er veel van je gevraagd, hier staat een passend salaris tegenover. We starten met een halfjaarcontract van een bespreekbaar aantal  uur per week (ingangsdatum in overleg) en bij goed functioneren wordt dit verlengd met een jaarcontract.  

Heb je interesse in deze baan?

Stuur dan een email met daarin je CV en motivatie naar: 

horeca@scheldeoord.nl 

T.a.v. Petra de Reijger
Strandbrasserie de Landing
Bezoekadres / Navigatieadres
Zeedijk 7 / Landingsweg 1
4435 NR  Baarland
0113-639226

www.facebook.com/DeLanding

https://scheldeoord.ardoer.com